Ticonsulting
InternetInternet s’ha consolidat com el principal sistema d’informació en tots els àmbits: empresarial, d’oci, educacional. Internet ens obra les portes a un món global intercomunicat, amb més de 300 milions d’usuaris de tot el planeta accedint a la mateixa font d’informació.
Obrir una sucursal de la seva empresa a Internet significa establir un nou canal d’informació amb els seus clients i proveïdors, que disposaran d’una comunicació permanent amb el seu negoci. La seva empresa estarà sempre oberta a Internet, sense horaris, evitant perdre oportunitats de negoci.

Cada cas, una solució diferent

Cada negoci té unes necessitats i infraestructures diferents, per això «ti consulting» estudia cada cas i ofereix solucions individualitzades per a rendabilitzar al màxim la seva presència a internet.

La seva web, la seva presència al món

«ti consulting» l’ajudarà a definir la imatge que vol mostrar al món de la seva empresa.

L’ajudem a fidelitzar als seus clients

El seu negoci no es distingirà de la competència amb productes similars a preus equivalents. Ofereixi als seus clients serveis través de la web de l’empresa: admisió de comandes, informació de l’estat de servei de les comandes, consulta de stocks, estat de la facturació, notícies, ofertes.

«ti consulting» li ofereix:
  • Registre de dominis
  • Allotjament web
  • Servidor de correu amb antivirus i antispam
  • Creació de Web Sites: estudi, disseny i programació
  • Solucions de comerç electrònic: B2B, B2C
  • Disseny gràfic: Presentacions multimèdia